Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) čerstvě nafotila sérii erotických snímků, v nichž pouze naznačila křivky svého těla. Ale nebojí se jít ještě dál. "A asi bych už měla spěchat, dokud mne nedožene zemská gravitace," svěřila Super.cz představitelka oblíbené barmanky ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Aktuální fotografie nafotila s fotografkou Lenkou Hatašovou. "A už proto, že to byla žena, vůbec jsem se nestyděla. Navíc jsem věděla, že neukážu víc, než bych si sama přála," upřesnila s tím, že při natáčení je to jinak.

"Vzpomínám si jen na takový přechod, kde jsem byla jen v kalhotkách a pak se ten snímek dostal do médií. Bylo to trapné. A to jsem se opravdu styděla," míní Jirešová.

Na druhou stranu by se nebála jít ani do aktů. "Už jsme o tom mluvili s mým kamarádem, fotografem Jiřím Weiglem," překvapila.

Tělo má sice díky józe a zdravé výživě bez kazu, ale obává se, že by jí mohla spadnout prsa. „Je to, bohužel, fyziognomicky dané. Žena prsní svaly nevycvičí. Máme smůlu," uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám