Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obyvatelé východokaribského ráje zvaného Barbados v posledních letech nemusejí být pyšní pouze na svou panenskou přírodu, písčité pláže a krásné korálové útesy, nýbrž také na svou rodačku Rihannu (36). Ta je jako jedna z nejznámějších hvězd současné pop music tou nejlepší reklamou a ostrované si toho jsou dobře vědomi. Rihanna je ale také velká patriotka, a tak slovo dalo slovo a zpěvačka začala před časem aktivně podporovat svou turisticky se rozvíjející rodnou zemi.

Součástí promo bylo i focení snímků na pláži a především pak natočení videa, ve kterém Rihanna názorně představuje, na co se mohou turisté těšit. A stejně jako vše, i tropické krásy svého rodiště dokázala zpěvačka dokonale prodat.

Zpěvačka, která je známá tím, že účesy a barvy vlasů mění téměř z týdne na týden, se v promo klipu objevila s dlouhou kudrnatou hřívou typickou pro tamní půvabné ženy. Komu by se po jeho zhlédnutí nechtělo hned balit kufry?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám