Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To bylo haló! Českými médii proběhla informace, že se ctitel a bývalý milenec Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura (49) začal paktovat s exmanželkou Josefa Rychtáře (65), přítele ctěné pěnice. Super.cz se podařilo exkluzivně promluvit s Darinou Novou (66), dříve Rychtářovou, která jinak jakékoliv rozhovory odmítá. A setkání s Macurou přiznává; ba co víc, prakticky pro něj má jen slova chvály!

„V žádném případě se s nikým proti nikomu nepaktuji. Můžu vám jen potvrdit, že jsme se skutečně s panem Macurou sešli, ale byla to víceméně náhoda. Dali jsme si spolu jen kafe a povídali jsme si. Samozřejmě vám nebudu tvrdit, že jsme na téma našich společných známých nenarazili, ale většinu času jsme se bavili o něčem úplně jiném a zajímavějším. Třeba o filmech a hudbě. Také o náhledu na život a o tom, co znamenají slova čest a slušnost,“ potvrdila Super.cz bývalá první dáma Josefa Rychtáře.

Ta měla dosud na Macuru názor jen na základě jeho výstupů v médiích. „Trochu jsem si ho poupravila. Došla jsem k tomu, že je to slušný a citlivý člověk, který někomu nabídl pomoc, protože toho člověka má rád a má o něj starost, a nic za to nechtěl. Dostalo se mu ale jen ponížení, zneuctění a agrese. A pokud ho někdo obviňuje ze stalkingu (pronásledování), sama pro sebe si říkám, jestli on nebyl spíš jeho obětí než viníkem,“ uvedla dále Darina. Sama má pravděpodobně dost zkušeností s neustálým kontaktováním ze strany exmanžela, a tak ví, jak dokáže být neodbytný.

Bývalá paní Rychtářová nevylučuje, že nešlo o poslední schůzku. „S panem Macurou se mi povídalo hezky a když k tomu bude příležitost, klidně se zase potkáme. Ale laskavě prosím, ať mi ho nikdo necpe do ložnice. Každý máme svůj život a jsme někde jinde. Také rozhodně odmítám, že bychom spolu chtěli zhrzeně spřádat plány proti Ivetě a Josefovi. To ani náhodou. Zkrátka si možná ještě zase někdy jindy skočíme poklábosit. S ním je totiž o čem,“ uzavřela Darina Nová.

Reklama

Další články

Načítám