Hlavní obsah
Článek

Kdyby se pořádala anketa o nejhezčího soutěžícího nové řady SuperStar, pomyslnou šerpu by si nejspíš odnesl čtyřiadvacetiletý hezounek Štefan Pčelár z Nitry, který ovládá hlasivky, stejně jako hru na kytaru. Ano, je to přesně ten, v jehož očích se na jednom z castingů utopila Ewa Farna (30). Mezi adepty na největšího fešáka soutěže ale není sám!

Mezi další, kteří nejenže umí zpívat, ale také vypadají k světu, patří třeba dvacetiletý Mário Bendík a zmiňme také jednadvacetiletého Jaroslava Smejkala, který sice nepatří mezi typické hezouny, ale na jeho tvář orámovanou výraznými obroučkami brýlí, extravagantní účes a pokérované ruce jen tak nezapomenete.

Pokud vaše zraky raději utkví na silákovi s namakanými bicepsy, nepřehlédněte dvaadvacetiletého amatérského kytaristu se zálibou ve skládání písní Tomáše Sučika. Do výběru nejpohlednějších soutěžících se dostali třeba také šestnáctiletý nekuřák Vojta Zakouřil nebo stejně starý Martin Holubec, kteří mají sice vzezření rozkošných klučíků, ovšem hlas suverénních profesionálů. To budete moci posoudit už 10. února, kdy show přijde na televizní obrazovky.

Reklama

Další články

Načítám