Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Mrózek (31) rozhodně nezahálí ani v novém roce. Intenzivně se věnuje přípravám své nové desky, kterou nahrává nejen v Čechách, ale i na Slovensku. Zároveň však intenzivně pracuje na své fyzičce.

Na konci loňského roku se Dan nechal vyhecovat muzikantem a svým manažerem a textařem v jedné osobě Petrem Šiškou a vstoupil do boxerského ringu. „Bohužel jsem zjistil, že moje fyzická kondice je někde na dovolené. Rozhodl jsem se, že s tím musím něco udělat,“ přiznává sympatický zpěvák.

Nezůstalo jen u slibů a Daniel se vrhl na intenzivní trénování. „Zlákal mě thaibox. Začal jsem pravidelně trénovat a myslím, že to začíná nést ovoce,“ říká o své nové aktivitě Dan. „Ono se to nezdá, ale při své profesi musím být v dobré kondici,“ uzavírá Dan.

Byl ale vždycky takhle zodpovědný? „Dan si naštěstí uvědomil, že pokud chce něčeho dosáhnout, tak musí být především tvrdý sám k sobě a že respektovaného zpěváka z něj neudělá vymetání barů a kalby až do rána. I to k tomu patří, ale všeho s mírou. Musí být prostě disciplinovaný. Jinak to v téhle branži prostě nejde,“ říká nekompromisně Petr Šiška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám