Hlavní obsah
Článek

Známý komik a herec Václav Upír Krejčí se ve svých 57 letech rozhodl jít pod kudlu. Konkrétně na úpravu horních očních víček, která podle jeho vlastních slov už vypadala značně povisle, neesteticky a negativně měnila výraz jeho tváře. Mimo to se chtěl také líbit svojí partnerce, která si obličejového neduhu také všimla.

„Moje žena, která je o 17 let mladší než já, se poslední dobou pořád ptala, proč se furt mračím. A já měl pocit že se usmívám. Pak jsem se podíval do zrcadla a viděl jsem, že je to opravdu strašný. Opravdu, nejhorší je, že si člověk myslí, že se usmívá a podívá se do zrcadla a zjistí, že je tam nějakej cizí člověk,“ sdělil herec.

Upír Krejčí se svěřil do rukou primáře Huberta Topinky, který mu na konzultaci zákrok schválil z estetického i zdravotního hlediska. Na operaci dorazil herec naprosto vystrašený. „Mám šílenej strach, já jsem takovej poseroutka,“ okomentoval situaci.

Operace, které se tolik bál, trvala necelou hodinu a statečný herec ji nakonec absolvoval pouze v lokální anestezii. Domů dokonce odešel po svých a už třetí den vyrazil na prkna, která znamenají svět. Za necelý měsíc už jeho oči vypadaly „jako vyměněné“, což také patřičně ocenili přátelé i jeho půvabná žena.

„Všichni mně říkají, že jsem nějakej vymydlenej, co se mnou je. Tak jim přiznám, že jsem si nechal udělat ta víčka. Každej z toho má strach, ale fakt to nic není. Možná bych potřeboval ještě ty dolní, ale to už bych potřeboval ještě nastřelit vlasy, přišít uši a zvětšit ještě jiný orgány a to já s tím počkám, víčka jsou zatím okej,“ dodává herec. Tak uvidíme, s jakými zákroky nás v budoucnu ještě překvapí.

Reklama

Další články

Načítám