Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Víte, jaké jsou nejaktuálnější trendy ve světě prádla? Co by ve vašem prádelníku nemělo chybět? Novinky pro prsa velká i menší, pro ženy něžné i sexy. Aktuální trendy jsou určeny zkrátka všem!

Žhavé novinky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Módním trendům vévodí originální vzory i tradiční bílá a černá barva. A čemu podlehnete vy? Zjistili jsme pro vás, co ve světě prádla teď letí a kde tyto žhavé novinky seženete!

Každá žena by měla vlastnit podprsenku, která podtrhne její osobnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Unikátní design podprsenky Margo okamžitě přitáhne pozornost. Luxusní a originální vzhled v kombinaci se skvělými vlastnostmi z této podprsenky učiní vaši jasnou favoritku. Speciální střih do tvaru T přirozeně podepře a vytvaruje dekolt každé velikosti. Buďte unikátní, buďte svá!

Nebojte se experimentovat s erotickým prádlem! V korzetu Virgin okouzlíte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dráždivá kombinace poloprůhledné krajky a latexového vzhledu nenechá žádného muže klidným. Pro dokonalé sladění jsou součástí kompletu také tanga a pásek na krk. Korzet je ideálním kouskem pro dámy, které v ložnici postrádají sebevědomí. V tomto kompletu budete proklatě sexy!

Dámy s velkými ňadry, pozor! Tato novinka je určena právě vám!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezapomínáme ani na velká prsa! Nevyztužená podprsenka Vanessa je určena dámám s velkými ňadry, které se nespokojí s ničím obyčejným. Luxusní vzhled je podtržen sofistikovanou barevnou kombinací, která váš dekolt pasuje na umělecké dílo. Celodenní komfort, dostatečná opora a kvalitní zpracování jsou samozřejmostí!

Praktické a univerzální kousky jsou základ!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už jste vyzkoušela podprsenku s předním zapínáním? Překvapí vás svou praktičností a pohodlím. Váš partner přední zapínání určitě také ocení. Originální push-up podprsenka Oeno má navíc vyjímatelné vycpávky, které zajistí plný dekolt každé ženě. Decentní krajka a květinový vzor dodávají podprsence nádech něžnosti a činí ji univerzálním kouskem vhodným pro každou příležitost.

Další články

Načítám