Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Magda Malá (56) před pár měsíci tvrdila, že už přestane s kojením dcery Terezky, které budou v červnu dva roky. Slib nesplnila. Super.cz ji opět přistihl, jak dává holčičce, která už dávno běhá a nemá problémy s přijímáním pevné stravy, pít z prsu. A to přímo mezi kolegy na muzikálovém konkurzu!

"Já vím, že jsem hrozná. Ale Terezka je na prs fixovaná. Asi bych ji musela dát do jeslí, abychom se na sebe tak nevázaly," řekla Super.cz Magda. Zvlášť mladí zpěváci jako Zbyněk Drda nebo Jan Bendig museli být ze své případné budoucí kolegyně a jejího nalitého ňadra dost v rozpacích.

"Vracím se po mateřské k profesi. Brzy začnu zkoušet muzikál Popelka. Snad dopadne dobře konkurz na muzikál Naháči tady v divadle Pyramida. Byla jsem opět oslavena na roli v Bídnících, kteří se mají příští rok opět začít hrát," vyprávěla Magda Malá. To už ale opravdu dceru z časových důvodů snad přestane kojit.

Na castingu na muzikál Naháči, který připravují Slávek Boura s Jarkem Šimkem (50), se objevila řada zkušených zpěváků i účastníků finále několika ročníků SuperStar. "Nemáme v podstatě jedinou hlavní roli, ale devět srovnatelně důležitých, k nimž hledáme několik alternací," upřesnil Jarek Šimek. Hrát se bude měsíc v divadle, diváci jej ale budou moci sledovat i prostřednictví internetu a interaktivně se do něj zapojit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám