Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Málokdo ji zná, protože se zájmu veřejnosti straní. Někdo ji měl dodnes za podobný přelud, jakým je žena poručíka Columba. Manželka oblíbeného herce Miroslava Táborského (seriály Místo v životě, Ententýky či Četnické humoresky) však vážně existuje. Kateřina Táborská je pohledná, usměvavá, ale prý daleko impulzivnější než její slavný manžel, který má charizma stejně na rozdávání jako filmový muž Angeliky Joffrey de Peyrac.

„Od naší svatby uplynulo dvacet let, spolu jsme o tři roky déle,“ prozradila Super.cz Táborská. A její muž hned doplňuje: „Okouzlila mě tehdy tím, že je sympatická a pohledná, navíc se ukázalo, že jsme schopni si rozumět,“ vysvětluje. Prý se spolu vidí tak málo, že jsou si moc vzácní na hádky. Jednou už ale nastala taková krize, že se málem rozvedli. „Viníkem rozepří bývám já. Jsem horká hlava. Tehdy to bylo po prvním roce manželství, kdy jsem měla pocit, že mám méně svobody. Ještě jsem to totiž úplně nechápala, že to tak není,“ přiznává otevřeně bruneta. „Dnes hodně vztahů končí kvůli tomu, že o ně lidé neumějí a nechtějí umět bojovat. Prostě se seberou a jdou. Já tehdy zabojoval a od té doby nenastalo nic ani z poloviny tak vážného,“ svěřil se nám hojně obsazovaný herec a dabér.

Tomu prý píše hodně fanynek nejen ze starší generace, ale i těch mladých a krásných. Paní Kateřina ale údajně skoro vůbec nežárlí. „Určitá míra žárlivosti je ale zdravá. Vzala jsem si za muže Míru, takže vyznávám pravidlo, že všeho s Mírou,“ směje se žena divadelní i televizní hvězdy.

Mají spolu dva syny, třiadvacetiletého Dominika a patnáctiletého Radovana. Ten se s otcem a matkou přišel podívat na otevření ledové plochy v obchodním centru v Praze-Štěrboholích, kde byly i postavičky z filmu o komiksu Čtyřlístek, v němž Miroslav Táborský namluvil jednu z postav. A i když Kateřina Táborská tvrdí, že syna víc drží zkrátka ona, mladý muž to vidí jinak.

„Nemyslím si, že by byla přísnější než tatínek. Stala se jednou i situace, kdy mi on dal dokonce páskem. Jinak je to ale v pohodě,“ říká Radovan, jímž evidentně necloumá pubertální nenávist k rodičům. „Za těch patnáct let života jsem nepřišel na to, že by táta v něčem nevynikal. Je ale pravda, že kvůli práci s námi netrávil v dětství tolik času,“ říká syn herce, který se dušuje, že nikdy nezneužil otcovy popularity. Chce se ale stát kameramanem, takže na přijímačky s otcem natočil portrét.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám