Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) a Mirek Dopita: Tenhle vztah je již minulostí. Modelka s otcem syna Kryšpína Mirkem vyrazila dveře. Ačkoli Agáta stále mlží, Dopita se svým přátelům již svěřil. O víkendu byl sám na svatbě kolegy z práce v pražských Kbelích. A tam už se o rozchodu šuškalo o sto šest. "Mirek se s tím netajil. Když se ho někdo zeptal, kde má Agátu, pravdivě odpověděl, že už spolu nejsou," řekl Super.cz zdroj ze svatby, kde nechyběla například Šárka Vaňková s přítelem.

"Já vám k tomu vážně nebudu nic říkat. Chcete něco vědět o Kryšpínovi?" snaží se stále mlžit Agáta. Ta se vrátila po měsíci z chaty, kde odpočívala. Dopita je podle informací Super.cz již z domu Hanychové v Černém Volu vystěhovaný a pronajal si v Praze byt.

Agátu tak doma čekaly prázdné místnosti. Nyní se snaží zbavit i psa, kterého si společně s Dopitou pořídili. "Neklapalo to od té doby, co se provalila Mirkova nevěra. Agáta se snažila, ale vymazat to z hlavy nemohla. Navíc ona dobře ví, že se o syna s přehledem finančně zvládne postarat sama a chlapa k tomu nepotřebuje. V poslední době jim to zkrátka vůbec neklapalo," dodala pro Super.cz kamarádka Hanychové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám