Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Bára Basiková vzbudila obrovskou pozornost na módní přehlídce pohádkových bytostí muzikálu Kapka medu pro Verunku, velkému zájmu se těšil také Felix Slováček mladší (27).

Syn královny dětských srdcí Dády Patrasové (67) a klarinetisty Felixe Slováčka se v kostýmu výtvarnice Evženie Rážové proměnil ze zavalitého chlapa ve švarného prince. „Kostýmy jsou naprosto geniální a já se v něm cítím skvěle. Je to naprosto precizní práce, celý kostým je dokonale propracovaný," říká Slováček, kterému se jeho role hloupého Honzy ještě více vryje do kůže, když se převleče do kostýmu.

Felixe Slováčka čeká v rodinném muzikálu celá řada fyzicky náročných aktivit. Bude muset šplhat po žebříku, čeká ho rvačka s čerty a dokonce bude bojovat i se svým královským otcem. Zkoušky pro netrénovaného hudebníka, který vzpíral maximálně dechové nástroje, tak byly prý velmi fyzicky náročné.

„Byla to pro mě hned ze začátku obrazně řečeno velká facka. Předtím jsem nebyl na něco takového zvyklý, a tak to bylo pro mě o to víc náročné," říká a jedním dechem dodává: „Choreografie Petry Parvoničové jsou sice fyzicky velmi náročné, ale zároveň vynikající a dosahují světového formátu. Je ale pravda, že kdybych shodil deset kilo, tak by mi to vůbec neublížilo."

Slováček mladší se ostatně snaží zbavit přebytečných kil už řadu let. Ale čím víc se prý snaží, tím je to horší. „Já dělám stále rázné kroky k hubnutí, ale život to nějak přinese jinak," vysvětluje. Je pravda, že právě v roli hloupého Honzy se mu pupík naopak skvěle hodí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám