Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Nicki Minaj (30) se dostala do vážných problémů na soukromém letišti v Dubaji, odkud odlétala zpět do USA. Na konci návštěvy Spojených arabských emirátů se nechala tak unést, že se při loučení s fanoušky objala s jedním z mužů. Dotyčný byl přitom policistou převlečeným do civilu. A ten nechtěl porušení islámského zákona nechat jen tak.

V zemi je přísně zakázáno projevovat na veřejnosti jakékoli city, náklonnost a fyzický kontakt mezi mužem a ženou, která není jeho manželkou. Policista se od Nicki za dost hlasitého gesta odsunul a ztropil pozdvižení.

„Málem jsem se dostala do velkých problémů, protože chlapi v Dubaji jsou tak rozkošní, není to ale žádná legrace. Mají tam jeden zákon, nesmíte obejmout žádného muže, když za něj nejste provdána, takže když jsme odlétali, stál tam jeden muž, který byl extrémně přitažlivý, tak jsem ho chtěla obejmout a říct ahoj, protože jsem si chtěla užít poslední okamžik v zemi, jen si vychutnat loučení… No a já jsem netušila, že to byl policista! Nemají policejní uniformy… Bylo to soukromé letiště, takže byli oblečeni civilně. Šla jsem ho obejmout… A v tu chvíli jsem měla pocit, že se v Dubaji zastavil čas. Jako by všichni zmrzli a každý se na nás díval a všichni ve zpomaleném pohybu volali ne. Všichni v mém týmu už si mysleli, že mě zavřou do vězení! Bylo to děsivé,“ vyprávěla Nicki.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám