Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Život Inny Puhajkové se nedávno obrátil naruby. Rozešla se se svým přítelem Jaromírem Jágrem a začala se objevovat na televizních obrazovkách ve Snídani s Novou a Sportovních novinách. Jak to má nyní kráska, která je snem tisíců mužů, ve svém soukromí?

Něco málo prozradila včera v online rozhovoru na tn.cz. S Jaromírem vychází Inna více než tři měsíce po rozchodu přátelsky a leccos nasvědčuje, že jsou stále ve velmi intenzivním, kamarádském kontaktu.

Nového přítele po svém boku Inna zatím stále nemá a zjevně po něm ani netouží. Na přímou otázku, jak to má v současné době se sexem, odpověděla stručně. „Momentálně zažívám pracovní orgie, takže mi nechybí,“ svěřila krátce.

Pozváním na rande se Inna zatím brání a odmítavá byla i na chatu ke čtenářům. „Nabídky nepřijímám a chlapy momentálně neřeším. Soustředím se teď hlavně na práci a na školu. Na seznamování nemám vůbec pomyšlení,“ uvedla kráska ruského původu.

Reklama

Další články

Načítám