Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) už ví, jak moc odnese svou nedávnou děsivou bouračku, kdy pod vlivem alkoholu bourala a převrátila se do příkopu. Dva roky nesmí sednout za volant a ještě bude muset zaplatit pětatřicetitisícovou pokutu!

Pěnice, která se hned po nehodě snažila napravit svou pošramocenou reputaci tvrzením, že rozhodně nebyla opilá, měla v krvi po bouračce víc jak jedno promile alkoholu. Za to ji teď potrestali. Policií byla obviněna z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a modlila se, aby věc ve finále skončila jako přestupek. Jenže chyba lávky!

„Dostala jsem pokutu 35 tisíc korun a na dva roky mi sebrali řidičák. Odvolávat se nebudu, trest beru,“ kaje se v Blesku zpěvačka, která podle expertů nebyla po oslavě maturity způsobilá jízdy a mohla ohrozit zdraví a majetek jiných lidí. Sama sobě přivodila zranění a nebýt bezpečného vozu, bůh ví, zda by byla mezi živými. Když se po nehodě poprvé objevila na veřejnosti, Super.cz svěřila, že v sobě měla čtyři panáky.

Dvouletý zákaz řízení je pro ni největší trest. Dostala se totiž na práva v polské Varšavě, odkud bude často vyrážet na koncerty. A protože je plnoletá, servis od tatínka už očekávat nemůže. Příště si tak alespoň rozmyslí pít před jízdou byť jen ústní vodu…

Související témata:
Zákaz řízení

Reklama

Další články

Načítám