Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

O tom, že Simona Krainová je krásná žena s dokonalými křivkami, není pochyb, ale stojí za tím opravdu pouze cvičení, vytrvalost a píle? Je to teprve nedávno, co jsme četli o narození druhého syna této topmodelky a již vídáme Simonu opět na fotografiích s postavou, kterou by jí mohly závidět i leckteré mladší kolegyně.

Kam tedy zmizela poporodní kila? V posilovně?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, že Simona už má opět postavičku na obálky módních časopisů, je samozřejmě i cvičením. "Cvičení beru jako součást své profese, cvičit prostě musím, vždy jsem se snažila cvičit a postavu si udržovat," okomentovala nám Simona. Simona má však velmi blízký vztah k estetické klinice YES VISAGE, která je zároveň největším specialistou na hubnutí a liposukce v Česku. Pouze náhoda? Nikoliv.

Nechala se zmrazit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vypátrali jsme, že ke cvičení bylo přeci jen i něco navíc. Stejně jako po prvním porodu, kdy využila neinvazivního zákroku liposukce zmražením, uchýlila se k tomuto snadnému způsobu i nyní po druhém porodu. Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting, jak se odborně této technologii říká, je nejúčinnější, plně neinvazivní redukce tuku v oblasti bříška a boků vůbec. Má největší rozsah účinnosti na úbytky tukové tkáně, přičemž tukové buňky jsou odstraněny trvale. Dopátrali jsme se, že úbytek po prvním porodu byl 7 centimetrů. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech najednou, provozuje tuto patentovanou technologii pouze právě klinka YES VISAGE.

Simona v tom není sama

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při našem pátrání jsme ale zjistili, že Simona není zdaleka jediná, která se svěřila do rukou odborníků na klinice. Kryolipolýzu Zeltiq Coolsculpting zde podstoupili třeba i Alice Bendová, Kateřina Brožová, Eliška Bučková, Hanka Křížková, Maroš Kramár, dále se zde na odborníky s otázkou ohledně hubnutí obrátily třeba Marta Jandová, Veronika Fraimanová, Eva Decastelo, Ewa Farna a další známé tváře. Na klinice YES VISAGE mají však i laserovou liposukci SlimLipo, která je absolutním hitem mezi liposukcemi ve světě. A jak je možné, že i tuto liposukci dokáží držet celebrity u nás i ve světě tak snadno v tajnosti?

Utajovaná liposukce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zeptali jsme se MUDr. Pavla Bočka: "Je snadné tuto liposukci utajit, protože je to jediná liposukce, po které jste již druhý den plně funkční a můžete se těšit ze štíhlejšího těla až o 3 velikosti. Tedy bez pobytů v nemocnici nebo schovávání se doma v obvazech. Jde o laserem asistovanou liposukci 2 v 1 - SlimLipo. V současné době nejmodernější a nejšetrnější liposukce, která se rychle stala velice populární. Ambulantní a bezbolestná technika permanentního odstranění jakéhokoliv množství nahromaděného podkožního tuku v rámci jednoho zákroku v jakékoliv problémové partii. Zároveň laser v ošetřovaném místě kůži efektivně stáhne, vypne a navrátí její elasticitu. Kromě klasických problémových partií umí řešit i podbradek a celulitidu. Jedná se tedy o skutečné odstranění tuku, ale bez narkózy, bez modřin a bez hospitalizace v nemocnici. Ale hlavně trvale a bez dlouhé rekonvalescence."

Kryolipolýza zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Soutěžte o skutečnou kryolipolýzu Zeltiq Coolsculpting na klinice YES VISAGE. Soutěžní otázku naleznete na www.krasa.as

Další články

Načítám