Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není pochyb, že Britney Spears (42) je v posledních měsících ve skvělé formě, ke které si dopomohla každodenní dřinou v posilovně. Vytvořila si navíc závislost na rotopedu, na němž jezdí každou volnou chvíli, a tak údajně nutí své asistenty, aby jí nosili rotoped téměř všude, kam se hne i ona. Britney tak má v jednatřiceti postavu snad stejně skvělou jako náctiletá na začátku kariéry, a tak si směle dovoluje chodit i v minisukních sahajících těsně pod zadeček, jako tomu bylo i v neděli.

Překvapivé však je, kam měla v takovém outfitu Britney namířeno. Podle dostupných informací se totiž zpěvačka se dvěma přáteli vydala do kostela v losangeleské čtvrti Calabasas.

Fotografům ale nemohl uniknout ani detail zpěvaččiných stehen, na nichž se objevilo pár ženami tolik nenáviděných dolíčků. Britney je tak dalším důkazem, že i majitelkám štíhlé postavy, které na sobě tvrdě dřou, se pomerančová kůže nevyhýbá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám