Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Artur Šípek (10) zjevně zdědil po svých rodičích kreativní cítění a chuť vynikat. Syn známé zpěvačky Leony Machálkové (56) a uznávaného výtvarníka Bořka Šípka si nechal na hlavě vytvořit velmi výstřední účes.

Desetiletý chlapec má vlasy na pravé polovině hlavy zkrácené na několik milimetrů, uprostřed se mu klene tzv. pankáčské číro a na pravé půlce má vyholené podélné záseky. Poprvé se takto vylepšený syn slavných rodičů objevil na otevření ledové plochy v Europarku ve Štěrboholích.

Z pravé strany vypadal Artík jako syn Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) Maddox (11). S potomkem slavného hollywoodského páru nemá Artur společný jen účes, ale také podobné místo narození. Stejně jako Maddox Chivan Jolie-Pitt, který se narodil v Kambodži, i Artur přišel na svět v jihovýchodní Asii, konkrétně v Thajsku. Leona Machálková totiž přivedla svého syna na svět v lednu roku 2003 v Bangkoku.

Reklama

Další články

Načítám