Hlavní obsah
Článek

Dříve bylo skoro tradicí, že nezadaná, ale těhotná dívka jen horko těžko hledala muže, který by plod její předešlé lásky bral za vlastní. Podobný problém ale rozhodně nemusí řešit modelka Dominika Mesarošová (38). Když o ní vyšel článek, že je asi těhotná, začali ji bombardovat muži, kterým by cizí dítě nevadilo. „Ozvalo se hodně potencionálních tatínků, kteří by se mnou byli i tak,“ řekla Super.cz Dominika, která ale stále popírá, že by byla v radostném očekávání.

„Začala jsem cvičit, takže jsem zase krásná jak štěstí a štíhlá jak laň. Opravdu, ty spekulace o těhotenství jsou zbytečné. Zkrátka jsem se jen dobře najedla přes svátky,“ tvrdí Mesarošová a nejnovější fotky jejího pasu jí dávají za pravdu.

„Když u vás ale vyšel článek o tom, že bych měla být v tom, ozvalo se mi hodně potencionálních tatínků. Psali mi, že by mě chtěli klidně i s tím děckem,“ směje se Dominika, která však žádnému z nápadníků na nabídku nekývla a dál je bez partnera.

„Teď se raději budu věnovat udržování postavy a přípravám druhého ročníku mého úspěšného projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Do šestnáctého února, kdy je casting, se mi mohou na mailu objednávky@dominikamesarosova.cz hlásit dívky, které se chtějí naučit různým dovednostem, jež jsou pro práci v modelingu určitě potřeba,“ říká Dominika, která už loni vyvezla k moři desítku krásných slečen a sama si na pláži užívala nahoře bez. A koho vlastně hledá?

„Šanci má každá, i ta, která si myslí, že na to být modelkou nemá. Holka musí mít jiskru a divili byste se, kolik je mezi námi holek, které ji mají a přitom si vůbec nevěří,“ uvedla již loni.

Reklama

Další články

Načítám