Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby Simoně Krainové (51) někdo před pěti lety řekl, že se stane zasloužilou spokojenou matkou opatrující teplo rodinného krbu, tak by si nejspíš zaťukala na čelo. Modelka žila velmi divokým životním stylem a měla zcela jiné priority. Navíc jako jedna z mála slavných žen se nestyděla upřímně přiznat, že si není jistá, jestli je jí souzené poslání matky.

Dnes už je ale všechno úplně jinak a Simona po narození druhého syna Bruna začíná dokonce uvažovat o tom, že by šla do těhotenství číslo tři. „Přemýšlím o tom, že budeme mít třetí dítě. Děti mě opravdu naplnily a jsem s nimi doma šťastná. Někdy mi ani nezbývá čas na jiné aktivity," říká Simona.

Reakce Krainové nás velmi překvapila, neboť Super.cz ještě před dvěma měsíci tvrdila, že porod už nikdy opakovat nebude. K rozhodnutí došla zejména i z toho důvodu, že v předchozích dvou případech přivedla děti na svět císařským řezem, a další porod by tak byl prý z lékařského hlediska velmi riskantní. „Já vím, že je to se mnou nahoru a dolů, ale to jsou ty hormony. Teď to odeznívá. Jak vidím děti, tak jsem šťastná, že je mám. Je to zatím ten největší a nejúspěšnější projekt, který mě kdy potkal," vysvětluje.

Simona zároveň vtipně uvádí, že jakmile se jí ustálí hormony v těle, tak třeba bude opět vše jinak. „Příště ti možná řeknu, že ty moje dva caparty chci prodat,“ vtipkuje s humorem sobě vlastním modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám