Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni oslavila třicítku, je maminkou dvou nádherných dětí a šťastnou manželkou. Modelka Andrea Vránová Kloboučková vypadá rok od roku lépe. A dokonce nenalíčená na svahu předčí všechny načančané krásky.

Andreu jsme potkali na sjezdovce Svatý Petr ve Špindlerově Mlýně. Měla na sobě vyladěný lyžařský model, a i když jezdila od rána do devíti až do čtyř odpoledne, kdy zavíral vlek, nevypadala ani trochu unaveně.

"O to, abych tady zářila v úžasném modelu a pak čekala na známku v módní policii, mi fakt nejde. Nikdy jsem to neřešila, klidně mám několik sezón za sebou na sobě to samé. Teď mě ale oblékla firma, která mi dodává oblečení na pilates," svěřila Andrea, která z modelingu přesedlala právě k práci cvičitelky.

S pilates začala, když potřebovala shodit kila, jež nabrala po těhotenstvích a zaujalo ji natolik, že teď v Teplicích a okolí předcvičuje více než dvacet hodin týdně. A pokud jde o lyžování, nevynechá žádnou příležitost, kdy mlže vyrazit na hory.

"Jezdím od malička, ale až poslední čtyři roky na curvingových lyžích, což je o něčem úplně jiném. Mám trenérku a ta mě teď hodně pochválila," pochlubila se Andrea, která byla ve Špindlu na dámské jízdě. „Za týden jedeme s celou rodinou zase pro změnu do Jizerek,“ upřesnila Andrea.

Reklama

Další články

Načítám