Hlavní obsah
Článek

Zlobivá Lindsay Lohan (37), která si v současné době odpykává trest v podobě stovek hodin veřejně prospěšných prací, se stačí věnovat i zcela jiným aktivitám. Tentokrát nafotila sérii odvážných fotografií, kde představuje krvežíznivou upírku. Kontroverzní focení bylo doplněno i originálním videem, blonďatá herečka se v něm jako správná upírka objevila s pořádnými špičáky a pusou od krve.

Čtyřiadvacetiletá Lohan se ve videu líbá s druhým upírem, kterého si zahrál americký herec Michael Trevino. Provokativní záběry líbající se dvojice s krvavými ústy jsou dílem fotografa celebrit Tylera Shieldse. Na konci krátkého videa se Lindsay s vyděšeným pohledem zavírá do rakve.

Samotné herečce se výsledek práce prý velice zamlouval, upíří fotografie jsou nyní součástí výstavy v Los Angeles pojmenované „Život není žádná pohádka“.

Jak je vidět, Lindsay je velice činorodé děvče, kromě několika hodin, které denně tráví v Ženském centru, kde bezdomovkyně vyučuje v lekcích herectví, se připravuje na natáčení nového filmu o americkém gangsterovi Johnu Gotti. Herečka by si kromě celkových 480 hodin prospěšných prací měla kvůli porušení podmínky odsedět i 120 dní za mřížemi. Tomu se však nejspíš opět vyhne, jelikož podle posledních informací by mohla tuto dobu strávit v domácím vězení.

Související témata:
Špičák

Reklama

Další články

Načítám