Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Oblíbená proteinová dieta KetoDiet, jejíž výhodou je nejen účinnost, bezpečnost, ale i rychlost, zbavila trápení s nadbytečnými kilogramy již mnoho lidí, kteří se dlouhodobě potýkali se svou nadváhou. A to zcela bez chemie a navíc bez hladu. Pojďme se tedy společně podívat, jak vlastně KetoDiet funguje.

Jak na to s KetoDiet?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová (bílkovinná) dieta KetoDiet je určena pro efektivní hubnutí v několika po sobě následujících krocích. Nejprve rychlý začátek v 1. kroku, který člověka velmi motivuje a povzbudí. Během této fáze, kdy jíte pouze proteinová jídla KetoDiet a vhodnou zeleninu, se můžete zbavit až 8kg za měsíc. Samozřejmě s ohledem na počáteční nadváhu. Navíc bez hladu a s pocitem pohody. Ve 2. kroku se pomaličku vracíte k běžnému racionálnímu jídelníčku a ideálně začnete s vaší oblíbenou pohybovou aktivitou – i tanec se počítá! V posledním, 3. kroku, už si váhu hlídáte jednoduše sami!

Krémy proti celulitidě zahoďte!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celulitidou trpí – představte si – až 90% žen! Krémy a speciální gely jsou mnohdy k ničemu a pravidelné cvičení moc nepomáhá. Díky proteinové dietě ale budou vaše stehna a boky opět krásnější. KetoDiet prokázala, že v léčbě pomerančové kůže velmi úspěšně působí.

KetoDiet ELEMENT

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová dieta KetoDiet ELEMENT je unikátním produktem v boji s nadváhou a zároveň představuje základní řadu celého dietního programu KetoDiet. Plnohodnotně nahrazuje běžná jídla, obsahuje všechny potřebné vitamíny, minerály i tělu prospěšné Omega 3,6 mastné kyseliny. Je k dostání i ve speciální ČOKOLÁDOVÉ variantě!

KetoDiet BASIC

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

KetoDiet BASIC obsahuje proteinový dietní mix exkluzivně balený po samostatných porcích. Jednotlivé sáčky se svou dietou si tak můžete vzít pohodlně s sebou do práce, na služební cestu, výlet, nebo i na dovolenou. Stejně jako KetoDiet ELEMENT si i KetoDiet BASIC vychutnáte v několika atraktivních příchutích, jako je např. banán, vanilka, jahoda, kokos a další.

Další články

Načítám