Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snímek Spring Breakers se setkal s nevídanou publicitou už v průběhu natáčení. Důvodem nebylo nic jiného než mladé americké herečky, které se musely v několika scénách svléknout jen do plavek. Čtveřice talentovaných hollywoodských nadějí v nich pobíhala nejen po pláži, ale střihly si také scénu, kde jsou v bikinách zatčeny policisty.

Děj filmu spočívá v nápadu čtyř kamarádek, v hlavních rolích se Selenou Gomez, Vanessou Hudgens, Ashley Benson a Rachel Korine, jak si nejlépe užít jarní prázdniny. Dívky nakonec shledaly jako nejdobrodružnější variantu spáchat zločin, a tak vykradou restauraci. Mladé rebelky ale čeká zatčení. Ven z bryndy je může dostat jen tajemný dealer, který ale nechce svou pomoc zadarmo...

Ke komedii, jež se u diváků setkala s až překvapivě pozitivními ohlasy, herečky jako promo nafotily dost sexy snímky v těch samých bikinách, v nichž se producírují i ve filmu. Ochutnávku můžete vidět v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám