Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Nejvyvinutější písničkářka a milovnice silných strojů Jana Rychterová, která přiznala, že miluje jídlo a nebála se ukázat v plavkách, je ženou činu. Na podzim vydala se svým uskupením Two Voices nové album Crazy Classic, na které s vtipem sobě vlastním otextovala řadu songů světové klasické hudby.

„Měla jsem sen, aby nám album pokřtil Karel Gott (†80). Je zaneprázdněný, neměl čas, ale při zmínce o našem Šavlovém tanci mi řekl, že nevěří, že to jde zazpívat. Je to opravdu trochu úlet, tak jsme to ještě dotáhli do konce a natočili rovnou i klip,“ uvedla Jana.

No, překvapený nebude po zhlédnutí klipu asi jen Karel. Do světa nový videoklip v divadle Semafor vyprovodila její kamarádka Mirka Čejková tuhle neděli. „Pozvali jsme si na to kluky z parkourového týmu In Motion, protože tam působí taky můj syn a celé se to odehrává na motorce. Využili jsme sídliště na jihu Prahy a budili docela pozdvižení. Nechápající lidé si fotili dvě prchající motorkářky, které se snaží doběhnout hrdina v černém,“ sdělila Jana Rychterová.

Kromě Jany Rychterové v klipu můžete vidět i jejího fešného jednadvacetiletého syna (Tom Fortn) a další členy Two Voices. „Nesmím zapomenout na Dáju Šimíčkovou, která seděla na motorce úplně poprvé v životě a Vladimíra Iljiče Pecháčka, který díky svému veřejnoprávnímu hlasu dostal roli němého okradeného turisty,“ uzavřela Rychterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám