Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (45) se stala terčem nevybíravého bulvárního útoku. Jeden bulvární deník totiž s odkazem na tajný zdroj napsal článek o tom, že ji chytil záchvat vzteku kvůli tomu, že má sobotní Televizní noviny moderovat venku v mrazivém počasí a bez pořádného oblečení.

Sobotní hlavní zpravodajská relace, která bude věnována ostře sledovaným prezidentským volbám, totiž bude poprvé v historii Novy vysílána přímo z centra Prahy, a nikoliv z vyhřátého studia na Barrandově.

Borhyová, která patří už léta k nejpůvabnějším tvářím obrazovky, se proti útokům na svou osobu ostře ohradila. "Moc mě to mrzí, nechápu, jak mohli otisknout naprosto lživá vyjádření bez toho, aby mě vůbec kontaktovali, jednalo se o absolutní nesmysly,“ řekla Super.cz Lucie Borhyová, jež se naopak na venkovní vysílání moc těší.

„Je to pro nás s Reyem velká výzva a už se moc těšíme. Není pravda, že nás nechají venku jen tak mrznout. Kostymérky pro nás připravily teplé oblečení, k dispozici budou i ohřívadla, a navíc jsem na zimní počasí zvyklá, protože moc ráda jezdím lyžovat na hory,“ uzavřela s úsměvem moderátorka s tím, že je na nepravdivé články sice zvyklá, ale tenhle ji hodně namíchl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám