Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když nikdo nepochybuje o kráse Katie Holmes (45), ona sama jako kdyby se nás snažila stále častěji přesvědčovat o opaku. Nejinak tomu bylo i ve čtvrtek, když si nenalíčená a s vlasy staženými pod nevzhledný čepec vyrazila do ulic newyorského Manhattanu. Krásku z červeného koberce by v ní ale poznali jen ti nejvšímavější...

Viditelně posmutnělé herečce by přitom neškodil pobyt u moře, aby načerpala nových sil. Rovněž její pokožka by si zasloužila pochytat trochu bronzu, aby Katie nepřipomínala bledulku.

Výjimečně bylo možné Katie spatřit bez její šestileté dcery Suri, ale chvíle volna jako by si herečka neužívala. Možná ji mrzelo zrušení jejího divadelního představení Dead Accounts na Broadwayi. Hra se setkala s drsnou kritikou a vlažným přijetím u diváků. Ani lístky se příliš neprodávaly. V současnosti Holmes nemá žádné další angažmá, a tak se věnuje své módní značce Holmes & Yang.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám