Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Pepa Vojtek (58) nevěřil vlastním očím. Tváří v tvář se potkal se svým rockovým dvojníkem. Honza Geryk z kapely Jenny byl od frontmana kapely Kabát k nerozeznání.

Vlasatí rockeři s koženými bundami se poznali v pořadu hudební stanice Óčko Limuzína s Mírou Hejdou.

Pepa Vojtek si se sympatickým dvojníkem hned padl do noty, a to i přesto, že je sám nerad, když ho někdo s někým porovnává.

„Říká se, že každý člověk má na světě kopii, ale samozřejmě Honza je Honza a já jsem Pepa, nikdo není kopie nikoho druhého. Nikdy bych netvrdil a neuznal, když by mi někdo říkal, jéé, ty jseš podobnej Láďovi Křížkovi,“ smál se Vojtek, kterému se nedávno narodil syn Adam.

Pepa Vojtek si jízdu v limuzíně vyloženě užíval. Mírovi Hejdovi dokonce přiznal, že už ztratil pár bodů za rychlou jízdu. A jak by obstál jako řidič limuzíny?

„Na vojně jsem řídil i náklaďák, tak si myslím, že bych limuzínu dal,“ chlubil se Vojtek. Míra si ho ale raději v řízení limuzíny pořádně vyzkoušel. A jak to Pepa zvládl? Pokud chcete vidět, jak mu to za volantem šlo, podívejte se už dnes ve 21:10 na Óčko, kde odstartuje první díl Limuzíny s Mírou Hejdou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám