Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Slevy na slevových portálech pohltily už velkou část spotřebitelů a mnozí zde utrácejí opravdu závratné částky. Část z nich ale už přišla na to, že ne všechny slevy jsou férové a transparentní a že utracené peníze jsou mnohdy vyhozeny z okna. Vznikají proto portály, které se touto problematikou zabývají, z nichž nejznámější Antislevy.cz upozorňuje hned na několik zásadních problémů.

Rozdílné ceny při akcích

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už jsme upozornili na několik případů, kdy cena byla před akcí záměrně a uměle navýšena a po akci opět snížena. Někteří podnikatelé zacházejí tak daleko, že si vytvoří i dva eshopy a ten, který má o 50% ceny vyšší pak propagují na slevových portálech se slevou 50% a schovávají se za údajný dropshipping, říká Jakub Sobotka, zakladatel portálu.

Kvalita služeb

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejčastějším problémem je kvalita poskytovaných služeb. Český spotřebitel není zatím zvyklý na skutečnou kvalitu služeb, čehož zneužívají vychytralí podnikatelé. A tak se vám může stát, že vás namasíruje nezkušený masér, dostanete tatarák, který vlastně není tatarák nebo vám karikaturu namaluje amatér, jako se nám to stalo v nedávné akci.

Cenzura na slevových portálech

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když už objevíme akci, která je podezřelá, chceme na ni upozornit. Místo řešení problému se nám velmi často stává, že jsou naše příspěvky vymazány. Na velkých portálech dokonce naše příspěvky podléhají schválení, než se zobrazí, jen abychom neodrazovali potenciální klienty od nejasných akcí.

Nekvalitní portály

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když už se najde pořádná akce s kvalitním partnerem i službou, nastane občas problém na straně slevového portálu, který sice od lidí peníze vybere, ale partnerovi akce (restauraci park cafe) nezaplatí peníze v termínu dle smlouvy. Ačkoliv jsou klienti maximálně spokojení, podnikatel v tomto případě dotuje akci ze svého a ještě je mu ze strany slevového portálu vyhrožováno pokutou, pokud bude o této situaci veřejně informovat.

Další články

Načítám