Hlavní obsah
Článek

Vydejte se s námi proti proudu času a podívejte se na svůdné fotky v současnosti zřejmě nejstarší žijící hollywoodské hvězdy. Zsa Zsa Gabor, kterou trápí poslední léta velmi výrazné zdravotní problémy, oslaví na začátku února své neuvěřitelné šestadevadesáté narozeniny.

V roce 1936 se mladinká Zsa Zsa Gabor stala nejkrásnější dívkou Maďarska a s ambicemi se vydala po vzoru svých sester dobýt Hollywood. Nikdy nebyla hvězdou první velikosti, zahrála si však v desítkách filmů. Mezi ty nejúspěšnější patří Moulin Rouge (1952) a Dotek zla (1958).

Slávu této blondýně zajistily její skandály, svatby se zámožnými miliardáři a vtipné bonmoty. Mnozí ji dnes přirovnávají k Paris Hilton, se kterou je vzdáleně přes svého manžela Conrada Hiltona v příbuzenském vztahu.

Poslední roky se potýkala s řadou velmi nepříjemných zdravotních problémů. V roce 2002 skončila po nehodě na invalidním vozíku. O tři roky později prodělala mrtvici a stáhla se do ústraní. Ani výčet následujících zdravotních trablů není zanedbatelný. Je s podivem, že je Gabor ve svém věku ustála.

Zdravotní stav herečky zkomplikovala také vážná zlomenina kyčle v roce 2010. Už tehdy si do nemocnice dokonce pozvala kněze na poslední pomazání. Pak se její prognóza zlepšila a vrátila se domů. V roce 2011 podstoupila po komplikované infekci amputaci nohy. Až do dnešních dnů se o ni s láskou stará její devátý (a zdá se, že již poslední), o dvacet šest let mladší manžel Frédéric von Anhalt.

Reklama

Další články

Načítám