Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mají to zakázané, ale někdo prostě nedokáže udržet tajemství. Václav Upír Krejčí se neovládl, aby se nepochlubil všem svým fanouškům na sociální síti a prozradil, že bude vařit v pořadu VIP Prostřeno.

A nejen, že prozradil sebe, ale také jednu ze svých kolegyň. S komikem si stoupne za plotnu moderátorka Kateřina Kristelová (44). Podle Upíra začnou s natáčením 9. září, kdy bude tato série na obrazovce, a další dva zbylé účinkující si možná šetří na další status.

Na Super.cz jsme velmi zvědaví zvláště na to, jak bude vařit Katka. Podle našich informací není zrovna velká kuchařka. Zvládá dětská jídla pro dceru Claudii, sama se rok kvůli hubnutí živila krabičkovou dietou.

S bývalým manželem Martinem Tůmou toho také moc společně nenavařili, jak sama Kateřina řekla, během tříletého vztahu spolu kvůli jeho hokejovým angažmá strávili ve společné domácnosti jako rodina stěží tři měsíce.

Známe ale Katčin oblíbený recept, což je kuře pečené v pytlíku, a slyšeli jsme, že se chce pustit i do pečení. V plánu má marmeládové šátečky z listového těsta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám