Hlavní obsah
Článek

Pětašedesátiletý akční hrdina Arnold Schwarzenegger se před necelými dvěma lety postaral o pozdvižení, když na něj praskla nevěra s hospodyní, která se v jeho domě dvacet let starala o úklid. Arnold přitom do té doby platil za čestného muže a schopného politika, který je dlouhá desetiletí věrný své manželce a matce společných čtyř dětí Marii Shriver (57). Ta podraz od svého muže neunesla a odešla od něj. Arnold ale nyní přiznal německému deníku Bild, že by si přál Marii zpátky.

Schwarzenegger doslova uvedl, že stále doufá, že se ke své ženě vrátí a prozradil: „Nejsme v nějaké válce, ale stále doufám v usmíření. Pořád Marii miluji.“

Celá hercova milostná aféra vypukla v květnu 2011. Provalilo se i to, že měl s hospodyní Mildred Patty Baenou syna, kterého počal zhruba ve stejné době, kdy otěhotněla i jeho žena Maria, která později porodila jejich nejmladšího syna Christophera. Shriver tehdy údajně nevyvrátila možnost, že by se k sobě se Schwarzeneggerem někdy vrátili. Dá nakonec svému muži po jeho veřejném vyznání ještě jednu šanci?

Reklama

Další články

Načítám