Hlavní obsah
Článek

Finalista první řady české SuperStar Julián Záhorovský (28), kterému před devíti lety kvůli jeho zjevu a romantickým písním o lásce podlehly statisíce dívek, se po letech muzicírování rozhodl věnovat profesionálně odpadkům. Už pár týdnů ho tak mohou překvapené fanynky vídat, jak na televizní obrazovce odpovídá na otázky, které se rozhodně netýkají házení podprsenek a kalhotek na pódium.

Julián se totiž po studiu mediální komunikace stal mluvčím Pražských služeb, a i když dál zpívá, rozhodl se konečně začít vydělávat. „Je to jistější než hudba. Taky proto jsem studoval, abych jednou někam nastoupil a nemusel jako jiní obrážet párty, balit modelky a prosit o kšefty,“ vysvětlil Julián serveru Super.cz.

„Hudbu dělám už jen jako člen kapely. Ale jdeme do toho od podlahy,“ dodal fešák, který má jen smůlu, že zatím neexistuje profesní soutěž krásy ani pro dámy, natož pro muže. Julián Záhorovský, který natočil třeba dva klipy s Jirkou Mádlem – v jednom je herec za fanouška kapely Sabrage, v druhém úchylně oblizuje fotku nahého zpěváka – by ji totiž asi s jistotou vyhrál…

Reklama

Další články

Načítám