Hlavní obsah
Článek

Už dnes večer diváci konečně poznají vítěze novácké dobrodružné reality show Farma. V napínavé soutěži soupeřilo od června dvanáct soutěžících na samotě uprostřed českých hor, kde se zastavil život před sto lety.

O vítězství si to na Farmě rozdají finalisté Šárka Havrlíková a Michal Páleník. Šárka už je z večerního soupeření pěkně nervózní.

"Jsem úplně totálně na nervy. Hodně spím, jím tuny čokolády, ale nijak zvlášť se na finále nepřipravuji," prozradila Šárka, která by v případě výhry rozdělila peníze mezi své sestry a matku.

Zkrátka by nepřišli ani další vyřazení soutěžící, mezi kterými si Šárka našla kamarády.

"Taky bych ráda pozvala blondýny Janu Stránskou a Sáru Sihelskou na dovolenou a zkrátka by neodešel ani Michal, který by si výhru také velmi zasloužil,“ dodala velkoryse finalistka.

Šárka Havrlíková a Michal Páleník se utkají hned v několika duelech a vyhraje ten, který jako první získá tři vítězné body. Jeden vítězný bod přitom udělí soutěžícímu televizní diváci, a to pomocí sms hlasování. Kdo získá nejvíce sms, získá zároveň cenný bod a přiblíží se výhře miliónu korun.

Hlasování, které probíhá od čtvrtka, následně zastaví během nedělního přímého přenosu až moderátorka Tereza Pergnerová (49), která bude celou show uvádět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám