Hlavní obsah
Článek

Izraelská kráska a topmodelka Bar Rafaeli, která se proslavila i vztahem s hercem Leonardem DiCaprio, si pondělní večer zpestřila společností neznámého muže. V Berlíně se zúčastnila slavnostní večeře pořádané módní značkou Escada. Po jejím boku však seděl zřejmě opravdu sympatický mladý muž, jelikož modelka si s ním povídala v průběhu téměř celé večeře. Kde mohl být v tu dobu její přítel Leonardo?

Je zřejmé, že představitel Jacka Dawsona z filmového Titanicu si přítelkyně vybrat umí. Před Rafaeli chodil čtyři roky s jednou z nejúspěšnějších modelek světa, Brazilkou Gisele Bündchen. Od jejich rozchodu v roce 2005 je však právě se sexy pětadvacetiletou Bar, která se stala například první izraelskou modelkou, jež se objevila v prestižním magazínu Sports Illustrated.

Na večeři v Berlíně byla Rafaeli usazena vedle neznámého muže, který se jí po celou dobu ochotně věnoval a ona mu jeho pozornost oplácela. V některých momentech se na sebe usmívali a důvěrně se k sobě nakláněli. Bar si nakonec dala ruku kolem nápadníkovy židle, aby u sebe byli blíž a lépe si v hlučnějším prostředí navzájem rozuměli. Nakonec modelka vytáhla mobilní telefon, což vypadalo, jako kdyby si na tajemného muže ukládala kontakt.

Reklama

Další články

Načítám