Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Miss ČR 2004 Jana Doleželová (42) už svou krásu častěji než na módních molech předvádí v bílém plášti lékárnice. A není se co divit, že její podnik v centru Prahy navštěvuje  víc mužů než žen. I finalisty SuperStar, kteří přišli na dobrovolný AIDS test, totiž její přítomnost a především výstřih uklidňovaly před odběrem krve. Podívejte se na Janiny hezké fotografie ve fotogalerii.

Přesto ale finalista Petr Ševčík omdlel. Otázkou zůstává, zda z krve či kvůli Janě. Petr se dušuje, že ne.

„Bylo to tím, že jsem celý den nic nejedl a nepil. Zamotala se mi hlava. Občas se mi to stává. Chvilku jsem si tu sedl a už je mi lépe,“ přiznal Ševčík, který také podstoupil rychlý test HIV pozitivity.

"Včeličku" si po přemlouvání nechal dát i právě v pondělí vypadnuvší Martin Kurc. MIlenci Michal Šeps a Alžběta Kolečkářová si však věří a test, jehož vyhodnocení trvá pouhých šedesát vteřin a nemusí se tak čekat několik týdnů na výsledky jako dříve, odmítli podstoupit. Že by hlavně Michal měl po bouřlivém mládí obavy, co by se o něm přítelkyně dozvěděla? Každopádně páreček se teď až na dobu pár týdnů rozdělí.

"Musím ve středu už odjet domů. Nova mi bohužel dál hotel neplatí," řekla nám Kolečkářová, která v pondělí vypadla spolu v Kurcem. "Kdyžtak ji ubytuju ve svém pokoji. Ale hlavně já si po svém konci v soutěži Alžbětu najdu. Pojedu za ní klidně do prahor," dušuje se zaláskovaný rastaman.

Akce na podporu celosvětové kampaně Celebrity proti AIDS se kromě již zmíněných hvězdiček ze SuperStar v pražském Palladiu zúčastnili také Klaudia Pappová, Martin Harich, Monika Povýšilová, Simona Fecková, sexuolog Radim Uzel a režisér Petr Jákl.

"Důležité je, že lidé již nemusí překonávat stud a chodit k doktorovi. Stačí dojít do jakékoli lékárny a tam si za docela nízkou cenu koupit test. Doma pak hned zjistí, zda jsou zdraví," uvedl Jákl.

Související témata:
Lékárníci
Lékárny

Reklama

Další články

Načítám