Hlavní obsah
Článek

Modelku Kláru Medkovou (40) už téměř na přehlídkových molech nevídáme. Věnuje se svým dvěma synům, které má s manželem, fotbalistou Radkem Kováčem. S ním také občas nafotí reklamní snímky. Naposledy to bylo pro kalendář. Proč ale pouze s ním? To na ni tolik žárlí?

"Je to shoda okolností, že dostáváme společné nabídky. Já bych se nebránila ani jiným zakázkám. A Radkovi by určitě nevadilo, kdybych fotila s jiným mužem," je přesvědčená Klára. O žárlení u nich nemůže být ani řeč, když museli přestát manželství na dálku, když hrál Radek za švýcarskou Basilej.

"Teď už ho mám ale blízko, hraje za Liberec, tak fungujeme víc jako rodina," svěřila Super.cz Klára, která přemýšlí o tom, že by si s manželem pořídili ještě třetí dítě. Nás zajímalo, jak minulá dvě těhotenství přestály její silikonové implantáty.

Valná část silikonových krásek totiž musí po porodu a kojení na úpravu poprsí. "Já měla asi dobrého plastického chirurga, takže jsem na žádnou úpravu nemusela a prsa pořád drží," prozradila Medková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám