Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a bývalá první vicemiss ČR Alena Šeredová (46) si v těchto dnech dopřává relax v Miami na tamních vyhlášených a celebritami hojně navštěvovaných plážích. Vedle půvabné české modelky se však objevuje i nápadně podobná slečna. Jde o Aleninu mladší sestru Elišku, která by se jistě také krásně vyjímala jako tvář nějaké reklamní kampaně.

Eliška podobně jako její slavnější sestra v Miami několikrát vyměnila plavky, a tak se kromě černých bikin ukázala rovněž ve veselých barevných bikinkách bez ramínek a na bocích se zavazováním na šňůrky. To Alena své pruhované plavky vystřídala za žluto-oranžové, které zdůraznily její jemné opálení.

Obě krásné brunetky nedělají naší zemi dobré jméno za hranicemi poprvé. Alena už své sestře, která je studentkou a přivydělávala si rovněž jako uvaděčka v divadle, dohodila pár kšeftů v modelingu. Společně dokonce nafotily kampaň na prádlo a plavky. Zatímco u nás Eliščinu tvář nikdo nepoznává, v Itálii visely jejich billboardy skoro všude.

Reklama

Další články

Načítám