Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Supermodelka Petra Němcová (44) má další dobrý důvod k tomu, proč se vracet do rodné vlasti. Kromě pravidelných tajných návštěv rodičů v Karviné bude modelka oficiálně jezdit do Čech kvůli novým pracovním aktivitám. Němcová totiž aktivně vstupuje do projektu Dreft Fashion Week, nyní nikoli jako tvář, ale přímo jako organizátor.

„Byla jsem hostem historicky prvního ročníku a byla jsem nadšená jeho kvalitou a mezinárodní úrovní. Jsem velmi ráda, že do tohoto projektu vstupuji jako partner, a budu tak moci prezentovat kvalitní české módní tvůrce v zahraničí," svěřila se exkluzivně Super.cz Petra Němcová.

„Jsme moc rádi, že jsme se domluvili na spolupráci. Petra přinese do projektu zahraniční investice, partnery a zajímavé lidi z řad světových celebrit," uvedla jedna ze zakladatelek projektu Karolína Bosáková. „Vstupem Petry do hry dostane náš týden módy mezinárodní přesah, z čehož máme upřímnou radost a moc se na spolupráci těšíme," říká druhá ze zakladatelek projektu Barbora Bergová.

Prvním počinem Němcové bude vůbec první noční nákupní akce určená pro všechny české „shopaholiky“ Prague Fashion Night, která proběhne 30. května v centru Prahy. Petra Němcová se bude od 9. do 15. září podílet na organizaci samotného Dreft Fashion Weeku, který patří k nejprestižnějším módním událostem v Čechách.

Super.cz bude celý projekt sledovat a brzy vám přineseme další informace ze zákulisí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám