Hlavní obsah
Článek

Členové muzikálové komise, která má na starosti nominovat nejlepší zpěváky na prestižní divadelní cenu Thálie, musejí zhlédnout všechna představení, která se v Česku hrají. Měli kliku, že na Jiřího Kříže v pražském Kalichu přišli na Pomádu a nebyli na Robinovi Hoodovi, v němž tam též účinkuje. Tam totiž spadl z kladky přímo do publika.

Kdyby skončil právě na jejich ramenou, asi by jej na cenu jako jediného zástupce pražských divadel nenominovali. Kříž už je po úrazu, kdy musel chodit o berlích, protože měl velké bolesti z podlitin v celé spodní části těla, v pořádku. Nic závažného se naštěstí nestalo ani divákům, na které spadl. V Robinovi Hoodovi už nebezpečné kousky vynechává, zato v Pomádě se vyřádí. Ne ale ve vzduchu, nýbrž při tanci.

Komisaře v čele se skladatelem Zdeňkem Bartákem v muzikálu nezaujal jako diskžokej, ač je i v této roli excelentní, ale jako hlavní hrdina Danny Zuko. Kříž ji alternuje a může se pochlubit nejvypracovanější postavou z celého ansámblu, kterou se nebojí převádět v těsných slipech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám