Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Záběry jako vystřižené z amerického romantického filmu měly před očima desetitisíce lidí, kteří se přišli podívat na závěr inauguračních oslav znovuzvoleného prezidenta Spojených států Baracka Obamy (51). Ty podle tradice vyvrcholily plesem, kde Obama vyzval k tanci svou vždy usměvavou manželku Michelle (49).

Sympatický Obama svou choť uvedl jako pravý gentleman, když prohlásil: „Dnes tady mám rande se ženou, která mě inspiruje každý den. Která mě dělá lepším člověkem i lepším prezidentem. S ní se cítím jako v nebi. Kvality prezidenta Ameriky už zpochybnilo plno lidí, kvality její první dámy nezpochybňuje nikdo. Dámy a pánové, přivítejte mou lepší polovičku a taneční partnerku Michelle Obamu.“

V tu chvíli za velkého potlesku vkročila do Washingtonského kongresového centra půvabná Michelle ve střevíčkách od slavného obuvníka Jimmyho Choo oděná do dlouhé červené róby návrháře Jasona Wo. Oba poté začali tančit na romantickou skladbu Let’s Stay Together soulového zpěváka Ala Greena, kterou speciálně pro tuto příležitost zazpívala zpěvačka Jennifer Hudson. Nechybělo několik zamilovaných pohledů z očí do očí, něžných polibků ani letmých dotyků přesně, jak si to americké publikum žádá.

V průběhu plesu vystoupili rovněž Alicia Keys, Marc Anthony nebo country zpěvák Brad Paisley.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám