Hlavní obsah
Článek

Celeste Buckingham patří k největším hudebním překvapením letošního roku. Svým nezaměnitelným hlasem, kvalitním popem a nápaditými texty si získala nejen fanoušky obou kdysi sjednocených zemí, ale i manažerský tým zpěvačky Kelly Clarkson a přijímací komisi jedné z nejprestižnějších hudebních škol světa, Belmont University v Nashvillu, na kterou za necelý měsíc nastupuje.

Ještě před zahájením školních povinností však stihla rodačka z Curychu natočit pod taktovkou svých producentů Martina Šrámka a Andreje Hrušky z bratislavského studia Littlebeat nový singl a videoklip k zbrusu nové písni Never Be You.

I tentokrát vsadila Celeste při volbě režiséra na mladého umělce. Tomáše Kasala, jenž má na svědomí vizuální podobu hitu Run Run Run, který na serveru Youtube za dva měsíce zhlédly téměř čtyři milióny lidí, vystřídal v režisérském křesle Roland Wraník. Čerstvě plnoletý režisér přitom není ve svém oboru žádným nováčkem, na svém kontě má už spolupráci s Darou Rolins, Davidem Deylem nebo Rytmusem.

„Líbí se mi, jak Roland pracuje. Svým nadšením, profesionálním přístupem a tím, jak dokáže zhmotnit jednotlivé obrazy a dát jim duši, mě dostal. A to nemluvím o atmosféře, která na place panovala,“ popisuje Celeste dvacetihodinové natáčení v atraktivním prostředí restaurace Kursalon Trenčianske Teplice a unikátních prostorech Kúpeľnej dvorany.

A slovy chvály nešetří ani mladý režisér: „Skloubit něčí představy, myšlenky, hudbu, případně tanec s dějovým příběhem nemá být jen prací, ale i zábavou, tehdy to má pro mě osobně smysl. Jsem mladý a chci se bavit. A natáčení se Celeste mě bavilo od začátku až do konce,“ dodává Wraník.

Na výsledek jejich spolupráce se mohou fanoušci těšit na konci září, na kdy je premiéra nového videoklipu Never Be You plánována.

Reklama

Další články

Načítám