Hlavní obsah
Článek

Slovenská vycházející pěvecká hvězda Mista (24), které už nikdo neřekne jinak než slovenská Lady Gaga, nafotila zatím své nejodvážnější fotky. A vypadá opravdu nádherně!

Žhavé snímky vznikaly pod taktovkou známého stylisty Stana Steinera, který spolupracuje se Simonou Krainovou (51) nebo Vlaďkou Erbovou (42), a fotografa českých celebrit Jana Tůmy.

„Jsem ráda, že ukázal i moji sexy tvář, mnozí si myslí, že jsem jemná holka, ale umím to pořádně rozjet,“ říká o sobě Mista, jež si roli modelky vyzkoušela moc ráda.

Mista nepatří k žádným neznámým celebritám. Novinka Cash out vystřelila zpěvačku na přední příčky českých hitparád. Tento hit frčí nejen u nás a na Slovensku, ale i v největších klubech v Holandsku, Irsku a Německu. Na sociální má 22 tisíc fanoušků a její nový klip vidělo už přes 100 000 lidí.

„Z nafocené série fotek se mi nejvíce líbila fotka s lebkami přes obličej, která symbolizuje to, že si všechno dělám ráda po svém. Roky jsem musela cvičit na housle a byla zaškatulkovaná jako houslistka. Nebo jako ta houslistka z Eurovize. Ale pak jsem si řekla, že nebudu v některých věcech mlčet a šla jsem si svou vlastní cestou, která mě více baví a naplňuje,“ dodala Mista, která k velkému hitu Cash Out nedávno natočila videoklip.

"Když jsme točili klip k singlu Cash out, byla to velká pohoda oproti těm předcházejícím. Tehdy jsem musela běhat v mrazu v tričku, tentokrát to tak extrémní nebylo, točilo se v casinu na Slovensku a pořádná tlupa ranařů z ochranky mě hlídala, abych nějaký žeton náhodou neukradla, protože byly pravé,“ uzavřela se smíchem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám