Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Netrvalo to dlouho a Andrea Kerestešová (39) se po rozchodu s přítelem Jakubem Strangmüllerem (26) pochlubila novým přítelem. Novou láskou hvězdy retro seriálu Vyprávěj je akademický malíř, producent, skladatel a multiinstrumentalista Mikoláš Růžička (33).

Pár dal dohromady jejich společný kamarád Jiří Burian. S potomkem slavného otce a dědečka totiž Růžička hraje ve společném projektu Ghostmother.

K prvnímu seznámení došlo na hereččině výstavě fotografií loni na konci října. „Viděli jsme se asi minutu a na ten okamžik do smrti nezapomenu," vzpomíná Andrea na první setkání s Mikolášem.

Zdá se, že je krásná Slovenka zamilovaná až po uši. „Je to krásné a věřím na dobrý konec," svěřila se nám rozněžnělá Andrea.

Poprvé se Andrea a Mikoláš objevili ve společnosti jako pár v sobotu na brněnském Plese v Opeře, kde se pro charitu dražila hereččina fotografie. Přestože prý oba do poslední chvíle nevěděli, jestli se akce zúčastní a neměli co na sebe, v Mahenově divadle jim to neskutečně slušelo.

Reklama

Další články

Načítám