Hlavní obsah
Článek

Smutníte občas nad svým objemnějším pozadím? Fotografie devětatřicetileté Američanky Mikel Ruffinelli vám jistě zvednou sebevědomí. Do rozměrů této světové rekordmanky v počtu centimetrů přes boky máte jistě ještě velkou rezervu. Sebevědomá Mikel ale nejen, že z nepříliš lichotivého titulu nemá komplex, ale naopak se naučila své boky a zadek považovat za dar. Čtyřnásobná maminka si připadá výjimečná, a to se svými 162 centimetry na výšku a 240 centimetry na šířku rozhodně je...

Tato dáma hrdě prohlašuje, že její proporce jsou čistě přírodní a ačkoli se setkává spíš s negativními reakcemi ze strany kolemjdoucích, ona sama je se sebou nadmíru spokojená. Jejich hlášky, jako například: „Podívej se na tu obrovskou pr...,“ neřeší a sama se klidně se svými kily předvede v plavkách na pláži.

Kaliforňanka přitom až do dvaadvaceti měla jen mírně nesouměrnou postavu. Tuk se jí na bocích začal usazovat až po porodu prvního syna Andrewa a následně s dalšími porody jen rostla. Nebýt toho, že v letadle zabere dvě sedadla a nemůže normálně projít většinou dveří, by jí podle jejích vlastních slov na tomto ‚daru‘ nic nevadilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám