Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blondýnka s andělskou tváří Cassie Hawthorne (22) z anglického Stourbridge má štěstí v neštěstí. Přestože trpí smrtelnou dědičnou nemocí dýchací a trávicí soustavy zvanou cystická fibróza, v jejích těžkých chvílích se vyskytl alespoň nějaký důvod k radosti. Přímo v nemocnici si ji totiž našla agentka hledající modelky a Cassie tak vysvitla naděje na práci snů téměř všech dívek po celém světě. Sen se nakonec stal realitou a mladá žena má za sebou již několik úspěšných reklamních kampaní.

Dvaadvacetiletá Cassie byla před časem na jednom z mnoha vyšetření, které v rámci své nemoci musí podstupovat v nemocnici Birmingham Children’s Hospital. Právě na tomto místě si jí všiml fotograf, který měl pro lékařské zařízení nafotit výroční knihu. Nejen, že dívka souhlasila, aby se v ní objevila, ale zároveň kývla na jeho pozvání nechat se vyfotit v ateliéru.

Bývalá studentka ze Stourbridge v regionu West Midlands se stala úspěšnou modelkou, která se stala například tváří obchodního gigantu Tesco nebo vlasového obchodního domu Umberto Giannini, jehož reklamy se objevují v anglických časopisech i televizích. Cassie také letos reprezentuje akci zvanou Týden cystické fibrózy, která běží až do 14. května. Veškerou práci si přitom mladá žena maximálně užívá.

„Miluji hezky upravené vlasy, pěkný make-up a nádherné oblečení. Nemám v plánu upozorňovat na to, že mám cystickou fibrózu. Díky tomuhle všemu na to mohu částečně zapomenout. Modeling je ideální v tom, že si sami rozhodujete, kdy budete pracovat. Opravdu si to moc užívám a nemoc mi v této oblasti nepůsobí žádné problémy,“ uvedla Cassie.

Reklama

Další články

Načítám