Hlavní obsah
Článek

Dámy a pánové, seznamte se! Tahle ztepilá dívka s havraními vlasy, která vás na první pohled zaujme nejen jiskrou v oku a výstavním exteriérem, patří k nejtalentovanějším jazzovým divám současnosti. A to je důvod k radosti! Doby, kdy jazz zpívaly pouze starší a prostorově výrazné dámy, jsou ty tam.

Pětatřicetiletá Barbora Řeháčková je absolventkou konzervatoře v Teplicích. Kromě zpěvu ovládá hru na několik hudebních nástrojů. V minulosti zpívala s našimi předními hudebníky i jazzmany Petrem Maláskem, Vítem Fialou, Felixem Slováčkem a dalšími.

Srdeční záležitostí je pro Báru muzika a projev Elly Fitzgerald. Její písně tvoří v současné době základ Bářina repertoáru. Mezi nejkrásnější zážitky pro Báru patří společné vystoupení s Vlastou Průchovou. S úsměvem dnes vzpomíná také na svá léta strávená v zahraničí. „Tři roky jsem žila a zpívala v Řecku, byla to velmi poučná zkušenost. Málem jsem se tam i vdala,“ směje se Bára.

Kromě toho že dělá Bára radost svým zpěvem, má i velmi šikovné ruce. Na jedné z prestižních pražských klinik estetické medicíny se totiž věnuje masážím. „Specializuji se na masáže lávovými kameny, relaxační masáže, anticelulitidní masáže a manuální lymfodrenáž,“ přiznala kráska, která o zákazníky a zákaznice nemá nouzi.

Pánové, pokud vás Bára zaujala, vězte, že máte smůlu. Půvabná zpěvačka a masérka v jedné osobě je sice stále svobodná a bezdětná, již déle než rok je ale šťastně zadaná s přítelem Petrem, který se také velmi úspěšně věnuje muzice.

Reklama

Další články

Načítám