Hlavní obsah
Článek

Silikonová kráska Hana Mašlíková (41) je tři týdny sama. Opustil ji její přítel, právník Martin, se kterým chodila rok a půl. A už má za ni náhradu. Sbalil přítelkyni herce hvězdy seriálu Ošklivka Katka Lukáše Hejlíka (44), modelku Veroniku Šebkovou.

Ta se s hercem rozešla po téměř dvouleté známosti. "Bylo to těsně předtím, než jsme spolu měli začít bydlet. Nechápu to," řekl Super.cz Lukáš Hejlík. Veronika byla jeho velkou láskou poté, co se rozvedl po mnohaletém manželství s manželkou Veronikou,s níž má dceru Klárku.

"Už podruhé mi zůstala jen farma, kde chovám ovce. Asi se přihlásím do druhé série Farmář hledá ženu," zažertoval trpce. S Veronikou dokonce plánoval i svatbu.

"Veronika je hezká, inteligentní a vtipná holka, která se rozhodla hledat hodnoty jinak a s někým jiným. Co říct. Moc mě to netěší," dodal pohledný herec, který byl jako představitel hlavní mužské role v seriálu Ošklivka Katka idolem mnoha dívčích srdcí. V životě ovšem štěstí na lásku nemá.

Hanka Mašlíková se o rozchodu s partnerem bavit nechce. Již několikáté zklamáníze vztahu s týmž mužem zahání organizováním utkání v plážovém volejbalu.

Reklama

Další články

Načítám