Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) se pustila do těhotné Ornelly Štikové (31), která údajně čeká dítě s manželem Gábiny Partyšové (45) Josefem Koktou a neustále svou kauzu propírá v médiích.

Vadilo jí, jak se Ornella v jednom z rozhovorů pustila do její kamarádky Gábiny Partyšové. Té Ornella vzkázala, ať se stará sama o sebe.

„Je neuvěřitelné, jak někdo takovej může mít takové sebevědomí, být takovej hlupák a ještě no respect. Tohle je důkaz smrtelné kombinace, ať žijou hyeny. Gaba a Pepo, držte se,“ napsala na sociální síti Gavriely, která měla potřebu Partyšovou bránit.

To ale neměla dělat. Ornella Štiková jí totiž ihned vrátila úder a byla hodně sprostá. "A co si dokázala ty, béčkový porno?" vzkázala jí Ornella, jež narážela na minulost Gavriely.

Servítky si nebrala ani v dalších urážejících příspěvcích. To už Gavriely přispěchala na pomoc další moderátorka, Eva Decastelo (45), jež si dokázala udržet nadhled.

„Drahé štiky, focením či natáčením nikomu neublížíte a už vůbec nezničíte život, což se o poměru se ženatým mužem a následné medializaci nedá říci. To je hyenismus,“ vzkázala Ornelle Decastelo. To už ale Ornella nevydržela a do obou moderátorek se nevybíravě pustila.

„Evo a Martino, jste dvě dě*vky, které se dostaly do televize, ani nevím jak a proč vlastně? Nikde jindy v západních zemích jsem takovou absurditu neviděla,“ urážela moderátorky devatenáctiletá Štiková, která poté raději všechny své příspěvky smazala, protože evidentně hodně přestřelila.

Zdá se, že Ornella Štiková nejde pro sprosté slovo daleko a kdoví, jaká celebrita to od ní schytá příště.

Reklama

Další články

Načítám