Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) pojala letošní léto hodně relaxačně. V červenci vyjela s kamarádkami na obvyklou dámskou jízdu k moři, kde vystavovala svou bezvadnou figuru v bikinách slunečním paprskům. Srpen tráví Petra pro změnu v českých luzích a hájích na své milované chalupě, kde se svědomitě věnuje lenošení, ale nezanedbává ani svou zahradu. „Na svůj skleník jsem pyšná, pěstuju si v něm své oblíbené bylinky a čerstvou zeleninu na saláty. A že se jí letos urodilo,“ vrní spokojeně zpěvačka.

Z chalupy teď bude následující dva týdny Petra pravidelně dojíždět do lázní Třeboň, kde ji čeká celá řada příjemných procedur. „Jako každý rok mě čeká celá generální oprava. Všechny ty masáže, zábaly a procedury si strašně užívám. Ten pocit, kdy se o vás starají, je úžasný. Jediné, co dobrovolně oželím, je společný bazén. Mezi tokajícími lázeňskými hosty si zkrátka nezaplavete,“ přiznala s úsměvem vitální diva, která se na chalupě díky návštěvám necítí osamělá.

Od září Petru čekají intenzivní přípravy na podzimní narozeninové turné o sedmnácti štacích po celém Česku a Slovensku. „Vrcholem bude koncert v pražské Lucerně přesně v den mých narozenin. Nikdy jsem si na oslavy nepotrpěla, ale letos budu s fanoušky a lidmi, které mám ráda,“ míní Petra, jež se sebou může být spokojená. Trojnásobné Zlaté slavici by totiž šedesátku hádal opravdu snad jen slepec. Bez ostychu se tak může ukázat v plavkách, trikotu nebo i bez make-upu a neriskuje, že by někoho vylekala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám