Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Vítěz soutěže Celebrity Big Brother a zápasník Alex Reid (35) se přiznal, že má oči jen pro švagrovou prince Williama Pippu Middleton (40).

Milovník dámských převleků se prý nejprve zakoukal do starší setry Pippy Kate Middleton. S tou má ale kvůli sňatku s princem Williamem (41) smůlu. Proto upřel zrak na její půvabnou sestru.

Alex podle deníku The Sun prohlásil: “Miluju Pippu Middleton!“ Ta prý Reidovi učarovala svým elegantním vzhledem, když ji spatřil jako družičku na královské svatbě. V bílých šatech mu prý přišla neuvěřitelně sexy.

Alex Reid je bývalým manželem modelky Katie Price (45). Ta se s ním rozvedla kvůli tomu, že prodal médiím fotky, na kterých učí zápasit jejího pětiletého syna Juniora. Modelka si přitom dává záležet, aby její děti byly zájmu novinářů ušetřeny. Navíc si nepřála, aby se její syn učil bojovat. Řekla, že se manžel snažil jen přiživit na její slávě, proto už s ním nemůže žít.

Lamač dívčích srdcí ale zřejmě ostrouhá i u krásné Pippy. Ta je totiž zasnoubená s Alexem Loudonem, bývalým hráčem kriketu, který se v současné době živí se jako bankéř. Navíc je známo, že je Pippa na partnery velmi vybíravá.

Reklama

Další články

Načítám